35-tonninen Kobelco SK350LC –kaivinkone luovutettiin Maarakennusurakointi T:mi Topi Vileniukselle

Konekesko luovutti 35-tonnisen Kobelco SK350LC-kaivinkoneen Maarakennusurakointi T:mi Topi Vileniukselle Turunväylän Turvesolmun eritasoliittymän työmaalle.
Kobelco SK350LC kaivuri matkalla työmaalle

Konekesko luovutti 17.6.2014 Kobelco SK350LC-kaivinkoneen Nummelalaiselle Maarakennusurakointi T:mi Topi Vileniukselle.  Kone toimitettiin suoraan työmaalle Turunväylän Turvesolmun eritasoliittymän rakennukseen Kehä 1:n ja Kehä 2:n välille. Koneen luovutti Raino Simoinen Konekeskolta ja koneen vastaanotti yrittäjä Topi Vilenius. Luovutettu Kobelco SK350LC on varustettu Novatron-koneohjausjärjestelmällä ja Gjerstadin hydraulisella pikaliittimellä.

Maarakennusurakointi T:mi Topi Vilenius tekee Uudenmaan alueella monipuolisia maarakennusalan urakoita kuten perustöitä, viherrakentamista ja kunnallistekniikkaa. Nyt luovutettu kone on järjestyksessään yrityksen kolmas Kobelco. Kokemukset Kobelco-kaivukoneiden erinomaisesta hydrauliikasta, kestävyydestä, huoltovapaudesta ja polttoainetaloudellisuudesta tekivät uuden sukupolven Kobelcon hankkimisesta helpon. Aiemmat kokemukset Kobelco-merkistä kun ovat positiivisia, on luotto tähän uuden sukupolven koneeseen tätä myötä myös erittäin kova.