Kobelco Construction Machinery laajentaa Euroopan mallistoaan

Kobelco Construction Machinery on esitellyt kolme uutta kaivukonetta osana pitkän aikavälin liiketoimintakonseptiaan Euroopassa. Uudet Japanissa valmistettavat SK260LC-9, SK350LC-9 ja SK500LC-9 ovat Kobelco Construction Machinery Europe B.V.:n (KCME) tänä vuonna esiteltävien koneiden toinen aalto ja laajentavat sen maansiirto- ja rakennuskäyttöön erikoistuneiden kaivukoneiden mallistoa.
Kobelco SK350LC kaivinkone

Japanilaisvalmistaja on jälleen kerran hyödyntänyt kahdeksan vuosikymmenen kokemustaan kaivukoneiden valmistuksesta ja esittelee SK-mallistossa uutta ja markkinoiden johtavaa tekniikkaa. Kobelcon modernilla Hiroshiman tehtaalla valmistettavat SK260LC-9, SK350LC-9 ja SK500LC-9 tarjoavat hyvän suorituskyvyn ja nykyaikaisen hyötysuhteen hyväksi havaittua, luotettavaa tekniikkaa käyttäen.

Turboahdettujen ja entistäkin energiatehokkaampien Hino-moottorien ansiosta kolme suurta konetta antavat paremman tuottavuuden* jokaista käytettävää polttoainelitraa kohti. Lisäksi uusinta moottori- ja moottorinohjaustekniikkaa käyttämällä on saavutettu 88 % hiukkaspäästöjen vähennys – työtehosta tinkimättä – mikä edesauttaa ympäristön pysymistä puhtaampana tuleville sukupolville 

Tehokas toiminta ja tavanomaisen ylittävä suorituskyky ovat kaivukoneiden omistajien tärkeimpiä odotuksia, ja Kobelco on ykkönen näillä alueilla. Japanilaisvalmistaja on myös eturintamassa hallittavuuden, ketteryyden ja tarkkuuden osalta. Tilavan ohjaamon ergonominen suunnittelu käy selväksi heti kuljettajan noustessa koneeseen leveästä ovesta ja katsoessa ulos suurikokoisesta sävytetystä etuikkunasta. Intuitiiviset hallintapainikkeet ja helppolukuiset näytöt sopivat hienosti yhteen kaikissa olosuhteissa herkästi, jouheasti ja tarkasti toimivien hallintalaitteiden kanssa.

Ja jotta kuljettaja saisi kaiken hyödyn Kobelcon suunnittelusta ja kokemuksesta, automaattinen ilmastointi, turvakamerat ja säädettävä istuin ovat kaikki vakiovarusteena. Helppo rutiinihuolto, pitkät huoltovälit ja alueelliset varaosavarastot ovat viimeinen silaus Kobelco-kokemukseen.

KCME-tuotteiden markkinointipäällikkö Peter Stuijt kommentoi kolmen koneen saatavuutta seuraavasti: “Kolmen uuden koneen esittely täydentämään jo entuudestaan vaikuttavaa mallistoamme korostaa sitoutumistamme Eurooppaan - haluamme tarjota parasta tekniikkaa sekä kaivukoneiden valmistuksen ja käytön osaamista."

“Nykyaikaisen tekniikan hyödyntäminen koneiden valmistuksen kaikissa vaiheissa kulkee rinnan 80 vuoden kokemuksemme kanssa sen varmistamiseksi, että kaikki koneemme täyttävät ja ylittävät alan yritysten ja käyttäjien odotukset ja parantavat tuottavuutta. Kasvava Kobelco-tuoteperhe Euroopassa heijastaa erikoistuneiden koneiden kysyntää erityistehtäviin maansiirto- ja rakennustoiminnan alueella”

Tutustu tarkemmin Kobelco-mallistoon