Pitkäperäiset Kobelco-kaivinkoneet ensiesittelyssä Mansen Mörinöillä

Konekesko esittelee Mansen Mörinöillä 4. - 5.4.2014 uuden sukupolven pitkäperäiset Kobelco-kaivinkoneet. Lisäksi esittelyssä ovat muun muassa Kubota- pienkuormaaja-, Massey Ferguson-traktori- ja STILL-trukkiuutuudet sekä Magni-kurottajat, Weidemann-kuormaajat ja MAN-kuorma-autot. Kone-esittelyiden lisäksi Konekesko järjestää Mansen Mörinöillä suuren varaosien ROMPETORIN, jossa keskusvarastolta poistetaan tuhansia uusia maarakennuskoneiden, kuorma-autojen sekä maatalouskoneiden alkuperäisiä varaosia.
Kobelco SK350LC pitkäperäinen kaivinkone

Konekesko toi viime syksyn Maxpo-näyttelyssä esille ensimmäiset lyhytperäiset uuden sukupolven Kobelco-kaivinkoneet. Nyt mallisto täydentyy perinteisillä pitkäperäisillä malleilla, joiden ensiesittely nähdään Mansen Mörinöillä Konekeskon Pirkkalan toimitiloissa. Uuden sukupolven Kobelco-kaivinkoneet tarjoavat entistäkin parempaa polttoainetaloudellisuutta. Kobelcon kolme laatutekijää (kehitys, taloudellisuus, ympäristö) on otettu näissä uusissa koneissa entistäkin paremmin huomioon: ne läpäisevät viimeisimmät päästömääräykset, kuluttavat minimaalisen vähän polttoainetta ja ovat suorituskyvyltään huipputasolla tarjoamalla samalla seuraavan sukupolven ominaisuuksia ja suorituskykyä.

Kubota-mallistosta uutuuksina esillä ovat uudet RT-sarjan pienkuormaajat ja M7060-traktori. Kubota-pienkuormaajat soveltuvat erinomaisesti ympäristön- ja kiinteistönhuoltoon sekä maatalouden erilaisiin kuormaus- ja kuljetustehtäviin. Kubota M7060-traktorissa on 71 hevosvoimainen Common Rail –dieselmoottori ja se soveltuu mainiosti esimerkiksi erikoisviljelijöille ja kiinteistönhuoltoon. Kubota-traktori tarjoaa näihin tarpeisiin erinomaisia ominaisuuksia, kuten pieni työpaino, ryömintävaihde, hydraulinen suunnanvaihto ja ilmastointi.

Massey Ferguson Road Show –pysähtyy myös Mansen Mörinöille. Massey Ferguson esittelee täysin uudistuneen traktorimalliston, jossa esillä ovat uudet kolme- ja nelisylinteriset MF 5600-sarjalaiset, markkinoiden tehokkaimmat nelisylinteriset sisältävä MF 6600-sarja sekä palkittu MF 7600-sarja. Kattavasta mallistosta löytyy sopiva traktori niin karjatilan monipuolisiin töihin kuin koneurakoitsijankin tarpeisiin.

STILL-trukkiuutuuksista esillä on raskaan sarjan RX 70-80 dieseltrukki, jonka maksiminostokyky on 8000 kg. Uusissa RX 70-sarjan trukeissa yhdistyy voimakkaiden teollisuusmoottoreiden voima ja testattu diesel-sähkömoottoriteknologia, mikä mahdollistaa nopean työskentelyn pienellä kulutuksella ja pienillä päästöillä.

Uutuuskoneiden esittelyn lisäksi Konekesko järjestää Mansen Mörinöillä suuren varaosien rompetorin, jossa keskusvarastolta poistetaan tuhansia uusia maarakennuskoneiden, kuorma-autojen sekä maatalouskoneiden alkuperäisiä varaosia reilusti alle tarvikehintojen. Lisäksi runsaasti muita Mörinä-tarjouksia varaosamyynnissä.