Kobelco-kaivinkoneiden uusi 10 –sarja tulossa myyntiin

Kobelco Construction Machinery Europe B.V. (KCME) on lanseerannut uuden 10-sarjan kaivinkoneet Euroopassa. 80 vuoden kokemukseen pohjautuva japanilainen suunnittelu ja teknologia yhdessä asiakaspalautteen kanssa ovat olleet uuden Japanissa valmistettavan “Generation 10” -sarjan lähtökohtina.
Kobelco-kaivinkoneiden uusi mallisto

Generation 10 on Kobelcon uusin maansiirto- ja rakennustöihin suunnattujen kaivukoneiden mallisto ammattilaisille. Generation 10 on Kobelcon ensimmäinen malli, joka täyttää Stage 4 -päästövaatimukset ja mikä vielä tärkeämpää, se määrittelee kokonaan uudet standardit luokassaan.Kobelco on markkinoiden johtava brandi, joka säästää käyttäjien rahaa useilla teknisillä tuoteominaisuuksillaan, mutta erityisesti pienellä polttoaineenkulutuksellaan.

 

Enemmän työtä vähemmällä polttoaineella

 

Generation 10:n (20-35 t) myötä Kobelco on alentanut käyttökustannuksia entistäkin paremmalla polttoainetaloudella. Generation 10:n polttoaineenkulutusta on pienennetty energian talteenottotekniikalla, joka vie Generation 10:n kaivukonealan tehokkuuden huipulle.

 

Generation 10 (esim. SK210LC-10) Stage 4 -moottorilla tarjoaa paremman suorituskyvyn ja hyötysuhteen työympäristössään aiempaan vastaavaan Generation 9 -malliin verrattuna. H-tilassa (raskas työ), tuottavuus kasvaa 6,7 % saman tasoisella polttoaineenkulutuksella. S-tilassa (normaali työ) ja Eco-tilassa polttoaineenkulutus on vaikuttavat 6,1 % pienempi.

 

Polttoaineenkulutuksen alentaminen on vain yksi avaintekijä, joka tukee Generation 10 -sarjan kestävyyttä. Laadukas suunnittelu ja valmistus tukevat vähäpäästöistä ja suorituskykyistä toimintaa, parantaen koneen käytettävyyttä ja kokonaiskäyttöikää, mikä tuo edelleen lisää kustannustehokkuutta. Huollettavuus on entistäkin parempi useiden päivitysten ansiosta, mukaan lukien uusi kompakti ja helposti vaihdettava kanisterimallinen hydrauliikan paluusuodatin ja uudenlainen ilmanpuhdistimen sisäelementti. Diagnoosijärjestelmä on kuljettajan käytettävissä ohjaamon näyttöruudulla keskeytyksettömän työn takaamiseksi; esimerkkejä näytölle tulevista ja äänimerkillä tehostetuista varoituksista ovat hydrauliöljyn ylikuumeneminen ja öljynsuodattimen tukkeutuminen.

 

Lisää suorituskykyä

 

Kobelcon raskaskoneiden kestävä suorituskyky on entistäkin vahvempi Generation 10 -malleissa. Uusinta koneenrakennuksen osaamista edustaviin puomiin ja kaivuvarteen on tehty muutoksia rakenteeseen ja vahvistuksia nivelkohtiin. Generation 10 -koneet ovat erittäin kestäviä ja mukautuvat päivittäisiin vaatimuksiin erilaisissa työympäristöissä.

 

Kuljettajien työympäristön parantamiseksi Kobelcon suunnittelun ja kokemuksen pohjalta Generation 10 -turvaohjaamossa (20-35t) on uudet kevyempitoimiset hallintavivut, uusi "lukitusvipu" ja hallintavipujen konsoli. Ilmastoinnin lisätyt ilmasuulakkeet ja takana oleva tavaralokero täydentävät Kobelcon tunnettua ohjaamomukavuutta. Helpot määräaikaishuollot, pitkät huoltovälit ja Euroopan varaosavarasto ovat viimeinen silaus Kobelco-kokemukseen.

 

Konekeskon maarakennuskoneiden myyntipäällikkö Juha-Matti Haapala kertoo Generation 10 -koneiden esittelystä seuraavasti: “Generation 10 -sarjan esittely on hyvä osoitus Kobelcon sitoutumisesta kestävien ja suorituskykyisten, helposti huollettavien ja luokkansa parhaan polttoainetaloudellisuuden tarjoavien koneiden valmistukseen.”

 

“Uutuusmalli täyttää kasvavan asiakaskantamme tarpeet. Uusi mallisarja esiteltiin INTERMAT Construction 2015 –messuilla ja nyt suomalaisilla asiakkailla on mahdollisuus päästä tutustumaan uuteen mallisarjaan. Ensimmäinen SK210LC-10 –kaivinkone on nyt nähtävillä Konekeskon Vantaan toimipisteellä. 10-sarjan hinnat julkaistaan kokonaisuudessaan myöhemmin tämän vuoden puolella ja lisää eri kokoluokkien koneita saadaan Suomeen kevättalvella 2016.”, kertoo Haapala

 

Tutustu Kobelco-kaivinkonemallistoon >>